Porkkanan pakkaamista pitkin perintein Forssassa

Ota yhteyttä

Forssan Koijärvellä sijaitseva Hyytiäisen perhetila on erikoistunut porkkanan viljelyyn ja pakkaamiseen jo 1950-luvulta asti. Kaikki tuotteemme ovat 100 % Karotia-laatua. Rapeita ja maistuvia porkkanoitamme myyvät lähikaupat ja marketit ympäri Suomen. Hae omasi tai ota meihin yhteyttä kysyäksesi lisää!

Tarkka laatuketju takaa aina tuoreet ja raikkaat porkkanat

Jokainen tuotteemme käy läpi saman tarkkaan mietityn ja tarkkaillun laatuketjun kasvatuksesta nostoon sekä pesusta ja mahdollisesta kuorinnasta aina pakkaukseen asti. Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisen maistuvia, puhtaita ja aina tuoreita porkkanoita.

 

Meille on tärkeää, että laadunvalvonta ja hankinta toimivat tarkasti – poikkeuksetta. Siksi pystymmekin jäljittämään porkkanoidemme alkuperän aina pellolle asti. Panostamme jatkuvasti myös tuotekehitykseen, jossa asiakkaidemme ajatukset ja toiveet nousevat ensiarvoisen tärkeiksi.

Lue lisää tuotannostamme

Porkkanatuotteitamme:

1 kg pesty porkkana

Kilon pussiin pakattu porkkana on kolmen kilon pussin jälkeen toiseksi suurin pakkauskokomme. Kilon pussi sopii erinomaisesti esimerkiksi perheiden suurempaan kulutukseen. Pesty porkkana säilyy hyvänä jääkaapin juureshyllyllä muutaman viikon ajan.

0,5 kg pesty porkkana

Kilon pussin pikkusisar tarjoaa kokonaiset porkkanat sopivassa puolen kilon pussissa. Pienemmästä pussista tuoreita porkkanoita nauttii muutaman viikon ajan myös yksin asuva.

250 g Baby-porkkana

Baby-porkkanamme ovat nousseet suureen suosioon maanlaajuisesti. Sopivan pieni porkkana on erinomainen vaihtoehto terveelliseksi välipalaksi ja naposteluun. Kartion malliseen pussiin pakatut pikkuporkkanat sopivat mainiosta reppuun, laukkuun tai vaikkapa salkkuun. Baby-porkkanamme on valittu muun muassa vuoden elintarvikkeeksi ja tuote on huomioitu painonvartijoiden tunnustuksella.

350 g Porkkanapallero

Porkkanapallerot on kuin luotu ruoanlaittotuotteeksi! Ne ovat valmiiksi kuorittuja, ja isompikokoisena ne on kätevä pilkkoa haluttuun muotoon ruokaa laittaessa. Kooltaan porkkanapallero on myös paksumpi haukattavaksi kuin esimerkiksi Baby-porkkana.

porkkanapallerot

85 g Snacks-porkkana

Snacks-porkkanat myydään esimerkiksi lavatavarana. Tuotetta on mahdollista tilata muun muassa erilaisiin edustustilaisuuksiin ja vaikkapa maistuvaksi ilmaisnäytteeksi messukävijöille.

Lue lisää tuotannostamme